Kula Tapduk Emre İlkokulu
Dört Eylül Mah. Doktor Nafiz Körez Cad. No12 Kula/MANİSA

VİZYON

Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı ve Milli Eğitimin temel hedefleri doğrultusunda çağdaş, demokratik bir anlayışa sahip, Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, yeniliklere açık, evrensel dünya görüşüne sahip başarılı öğrenciler yetiştirmek. Kula Tapduk Emre İlkokulu çalışanları olarak; Gelecekte; Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim Öğretim ortamı yaratılması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.

MİSYON

• Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Kütüphane Kitap Sayısı :760
Öğretim Şekli :İkili Öğretim:1.-3.-4. sınıflar öğlenci,2. sınıflar sabahçı (ilkokulumuz yeni binamız yapılana kadar Atatürk İlkokulunda eğitim-öğretim görmektedir.) Anasınıfı tekli öğretim(Kula Anaokulunda eğitim-öğretim görmektedir.)

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

08:20-13:10 tekli eğitim (Atatürk İlkokulunda sınıf yetersizliğinde ikili eğitim yapılmaktadır. 08.20-13.10 sabahçı...13.40-18.30 öğlenci grup

126 KM(İle olan uzaklık) ilçe merkezde bulunmaktadır.

KULA / MANİSA